Gymnastiksal

Gymnastiksal för uthyrning

Vi hyr ut så länge ni följer Folkhälsomyndighetens anvisningar.
Se info på: www.folkhalsomyndigheten.se

Sidsjö Fastigheter har en nyrenoverad gymnastiksal (379 kvm, takhöjd 7,03-5,65 m) för uthyrning.
(Gymnastiksalen är endast avsedd för idrottsaktiviteter, inga festarrangemang, mat/dryck osv. Då rekommenderar vi Sidsjö Hotell & Konferens 060-125 125)
Är du intresserad av att hyra kan du ringa 060-15 26 15 eller mejla reception@sidsjofastigheter.se för bokning. Kostnad 175:- inkl. moms/tim, minsta tid att hyra är 1 timme. Städning står ni för själva och allt måste återställas efter er aktivitet. Sidsjö Fastigheter tillhandahåller inga redskap och vi ansvarar ej för kvarglömda saker.

Uthyrbar tid: Vardagar efter 17.00, helger hela dagen. Vill ni boka längre perioder, var ute i god tid då vi har många bokningar!
Du måste vara över 18 år för att få hyra.

Viktig info att läsa innan ni bokar

Bokning
Vill du avboka måste det ske minst 3 dagar före och vill du ändra din bokning tar vi en avgift á 100:-/st/ändring. Kostnaden är 175:-/timme som vi fakturerar.
Obs! Pga. många ombokningar så har vi ändrat våra bokningsregler, har ni inbokat mer än 3 tillfällen är det en fast bokning som ej går att av- eller omboka!
Vi förbehåller oss rätten att avboka pga underhållsarbeten eller andra orsaker.

Nyckel, viktigt att läsa!
Nyckel hämtas i receptionen närmaste vardagen före och återlämnas närmaste vardagen efter er bokade period är slut, öppet vardagar 08-11, 13-16. Vi tar en depositionsavgift för nyckel á 200:-, endast kontanter mottages för depositionen! Försenad och borttappad nyckel debiteras med 500:- och det är viktigt att ni meddelar oss om ni förlorat den så vi kan spärra den snarast.
Våra nycklar är tidsstyrda. Var noga med att se till att ni låser dörren efter samt meddela gärna oss om dörren är upplåst när ni kommer! Låset till gympasalen är väldigt känsligt så smyg gärna in nyckeln när ni ska öppna/låsa. Passerar ni nyckelns inprogrammerade sluttid fungerar den ej att låsa med och ni måste tillkalla Pema Vakt (tel. 0703470089) för låsning, den kostnaden får hyrestagaren stå för.
Är ni i större behov av tid för ombyte/dusch får ni utöka er bokade tid. Nyckelns tid är satt 30 min före och 30 min efter er bokade tid.
Observera att det finns en svart låsspärr i låskistan som ska spärras av genom att trycka den nedåt för att låset ska kunna låsas! Det har hänt att låset varit uppspärrat efter tidigare besökare.

Rätt gymnastiksal/Kameraövervakning
Ni har endast tillträde till SFAB/SFG:s gymnastiksal ej till Montessoris sal som är den inre. Det finns skyltning som påvisar detta, sker överträdelse annulleras era bokningar. Gymnastiksalen är kameraövervakad.

Städning och åverkan/fel
Städning står ni själva för och allt i salen ska återställas som det var när ni kom. Medtag egna städredskap eller låna de redskap vi har, ange att du vill låna vår städnyckel om så är fallet.
Vi tar en arbetsavgift på 1000:- om det lämnas stökigt och mycket ostädat.
Ingen åverkan i fastighetens lokaler får göras och upptäcker ni fel eller brister måste det felanmälas till Sidsjö Fastigheter 060-15 26 15 / reception@sidsjofastigheter.se. Golvet får inte tejpas eller markeras på annat vis som kan påverka ytan.

Redskap/värdesaker
Vi ansvarar ej för era egna medtagna redskap och vi tillhandahåller inga redskap, dessa tillhör skolan SFG. Vi ansvarar ej för era värdesaker och medhavda kläder mm.