Lägenheter Etapp 2

Trygghetsboende Etapp 2, Hakon Ahlbergs väg 38
Välkommen med din intresseanmälan till Etapp 2 i Sidsjö Trygghetsboende.
Kontakta Erika 060-785 85 24 erika.bostrom@sidsjofastigheter.se

Lediga lägenheter

Här ser du alla lediga lägenheter. Välkommen med din ansökan!

Ljusa, fräscha lägenheter i mindre format, de flesta med fransk balkong. Badrum med dusch, kök med spis/ugn (nya induktionsspisar med häll) och ny micro. Varje lägenhet har en egen branddäckare som är kopplad till en centralapparat. Brandsäkra dörrar. Hiss finns i fastigheten som har 4 våningsplan, varav 3 av lägenheterna har egen entré och är mer handikappvänliga. Gemensam tvättstuga och möjlighet att koppla in egen tvättmaskin i badrummet. Det finns en stor gemensam balkong längst upp i fastigheten samt ett fikarum.
Prisex. på hyra 44 m2, 6040:-
Sidsjö Trygghetsboende är kooperativa hyresrätter där man bla. lägger en insats som man får tillbaka när man flyttar. Vad är kooperativ hyresrätt? Klicka här.

Boende i Etapp 2 har tillgång till alla gemensamma lokaler som finns i Etapp 1. Husen förbinds med en kulvert så man behöver inte gå utomhus. Gemensam solterrass med kamin på våning 4 samt en stor altan i markplan. TV-rum/bibliotek med tv samt dagens tidning. Stor matsal med kök. Tillgång till träningscyklar och gå-band. Möjlighet till gemensam gympa och andra aktiviteter.
Möjlighet till att beställa mat till dörren eller äta i matsalen. Värd/värdinna varje vardag 2 timmar. Ett gästrum finns att hyra för släkt & vänner.

Läs vår broschyr: Bokvämt 2021 Etapp 1 och 2

Bilder från vår visningslägenhet 1309, 43,1 m2