Lägenheter Etapp 1

Trygghetsboende Etapp 1, Hakon Ahlbergs väg 42
Kontakta Erika 060-785 85 24 erika.bostrom@sidsjofastigheter.se

2 hissar finns i vardera trapphus. Balkong i alla lägenheter. Alla lägenheter har en generös takhöjd om ca 2,89. Gemensam solterrass med kamin på våning 4 samt en stor altan i markplan. TV-rum/bibliotek med dagens tidning. Stor matsal med kök. Tillgång till träningscyklar och gå-band. Möjlighet till gemensam gympa och andra aktiviteter.
Möjlighet till att beställa mat till dörren eller äta i matsalen. Värd/värdinna varje vardag 2 timmar. Ett gästrum finns att hyra för släkt & vänner.

Detta ingår i hyran: Värme (golvvärme i alla lägenheter), vatten, tv, internet. Inbyggd micro och diskmaskin finns. IP-telefoni finns och de boende kan ringa kostnadsfritt till varandra inom huset.
Hushållsel tillkommer.

Hyran är ca 8939 kr för en 70-kvadrats lägenhet och man betalar en insats på 1000 kr/kvm, dvs 70 000 kr för en lägenhet på 70 kvm, denna insats får du tillbaka när du flyttar. Då du tecknar dig för en lägenhet i den kooperativa hyresrättsföreningen betalar du 5 000 kr i medlemsavgift. Medlemsinsatsen erläggs före inflyttning.

TV-utbud: Grundabonnemanget innehåller SVT1, SVT2, SVT24/Barnkanalen, Kunskapskanalen, SVT1 HD, SVT2 HD, TV4 samt möjlighet till hyrfilm från SF Anytime.
Internet (2 mb/s ingår) finns genom nätverksuttag och man får installera egen router om man vill ha wifi.

Övrigt: Varje lägenhet är utrustad med en branddäckare som är kopplad till en centralapparat. Förråd finns i markplan till varje lägenhet. Gemensam tvättstuga finns och varje lägenhet är förberedd för egen tvättmaskin och torktumlare om man vill installera det på egen bekostnad.  Sopsortering ute på gården finns.

Vi bjuder på 2 timmars gratis arbetstid när du har flyttat in. Du kanske behöver hjälp med att sätta upp tavlor, lampor eller gardinfästen mm. Erbjudandet gäller sex månader från tillträdesdagen. 

Carportplats med motorvärmare eller parkeringsplats utan tak motorvärmare finns att hyra i mån av plats.
350:-/mån för carport med motorvärmare
300:-/mån för p-plats med motorvärmare

Här finns mer bilder över Sidsjö Trygghetsboende
Läs vår broschyr: Bokvämt 2021 Etapp 1 och 2

Kontakt & kö

Mer information, boka visning eller anmälan till kön,
Kontakta 060-152615/ info@sidsjofastigheter.se