Aktuellt

Sidsjö Fastigheter AB är ägare
till Storlien Högfjällshotell

Frågor rörande Storlien hänvisas till: 
Hemsida
Storlien Högfjällshotell AB
Geijerbacken 10
SE-83799 Storlien
Telefon: +46 (0)647 701 01
E-post:  info@storlienhogfjallshotell.se
Org.nr. 556837-4614

_____________________________________

K2A äger Sidsjö Trygghetsboende
& 55+ lägenheter Paviljongvägen 27

55+boendet på Paviljongvägen 27 samt Sidsjö Trygghetsboende ägs av K2A:
Hemsida Trygghetsboende
K2A kontakt

Tillfälligt boende

Söker du tillfälligt boende rekommenderar vi Sidsjö Hotell. Ett trivsamt hotell med enklare sovrum och mer utrustade hotellrum. Där finns Restaurang Gårdshuset som är öppet för alla. Lunch och frukost finns under vardagar. Telefon: 060-125 125.

Väjningsplikt gäller
i korsning från Paviljongvägen-Arthur Engbergs väg

Det kan vara lätt att tro att högerregeln ska gälla i korsningen men kommunen har beslutat att trafik från höger ska ha förkörsrätt. Håll uppsikt och ta det lugnt.
En 
väjningspliktsskylt är ett  vägmärke som talar om att man har  väjningsplikt mot korsande trafik, vilket betyder att man måste visa avsikt att väja genom att sänka hastigheten/stanna i god tid och man får  endast fortsätta köra om det inte utgör fara/hinder för den korsande trafiken.

Vi påminner också om att 30 km/h gäller i hela området!

Zonparkering gäller
inom området

För att förbättra parkeringssituationen och säkerheten gäller zonparkering. Zonskyltar har satts upp i början av Paviljongvägen och Hakon Ahlbergs väg. Det innebär att det är förbjudet att parkera där parkeringsskylt saknas . P-skiva (2 tim) gäller på Sidsjö Vårdcentrals besöks-parkering. På övriga parkeringar, se gällande skyltning.
Securitas har ansvaret för bevakning och kontroll av parkerade fordon.
Kontakt Securitas

Vill du ej hyra parkering?
Sundsvalls kommun har fri parkering nere vid bron samt finns parkeringsmöjligheter vid friluftsområdet Sidsjön. Din Tur erbjuder buss nr 3, mer info: 
dintur.se

Inbjudan till Hogia webbavier & felanmälan

Vi skickar en inbjudan till boende att registrera sig i Hogia där du  kan göra felanmälan och se dina webbavier. Du måste ha lämnat en mejladress till oss för att kunna registrera dig där.

Länk till Hogia ID


Studieförbundet Bilda Mitt hyr repetitionslokalerna

Studieförbundet Bilda Mitt hyr repetitionslokalerna, Arthur Engbergs väg 11, av Sidsjö Fastigheter. Det innebär att Studieförbundet Bilda Mitt har huvudansvaret för uthyrning av repetitionslokalerna.
Huvudkontaktperson är 
Jörgen Wessén.
Mejl: jorgen.wessen@bilda.nu
Tel: 060 – 740 40 38 /
072 – 143 37 63