Aktuellt

K2A har nyligen förvärvat 55+ boendet på Paviljongvägen 27 och tillträder 4/11. Information har gått ut till alla boende.

Information från TELIA ang
försvunna TV-kanaler:

Kanal 3, 6, 8 och 10 har försvunnit pga de kommer ej överens med VIAPLAY att få sända deras innehåll from 1/10. TELIA lovar ersätta dessa kanaler med andra kanaler. Observera att ersättningsinnehållet kan komma att ändras. TELIA håller dig uppdaterad på telia.se/tvinfo, där du alltid hittar den senaste informationen. Frågor om detta hänvisas till TELIA: 90 200

Sidsjö Fastigheter AB är ny ägare till Storlien Högfjällshotell from 1 juni 2022

Frågor rörande Storlien hänvisas till Maria Eriksson:
Telefon: 064-770 170
Mejl: me@storlienhogfjallshotell.se

Tillfälligt boende

Söker du tillfälligt boende rekommenderar vi Sidsjö Hotell. Ett trivsamt hotell med enklare sovrum och mer utrustade hotellrum. Där finns Restaurang Gårdshuset som är öppet för alla. Lunch och frukost finns under vardagar. Telefon: 060-125 125.

Väjningsplikt gäller
i korsning från Paviljongvägen-Arthur Engbergs väg

Det kan vara lätt att tro att högerregeln ska gälla i korsningen men kommunen har beslutat att trafik från höger ska ha förkörsrätt. Håll uppsikt och ta det lugnt.
En 
väjningspliktsskylt är ett  vägmärke som talar om att man har  väjningsplikt mot korsande trafik, vilket betyder att man måste visa avsikt att väja genom att sänka hastigheten/stanna i god tid och man får  endast fortsätta köra om det inte utgör fara/hinder för den korsande trafiken.

Vi påminner också om att 30 km/h gäller i hela området!

Zonparkering gäller
inom området

För att förbättra parkeringssituationen och säkerheten har vi infört zonparkering. Zonskyltar har satts upp i början av Paviljongvägen och Hakon Ahlbergs väg. Det innebär att det är förbjudet att parkera där parkeringsskylt saknas . P-skiva (2 tim) gäller på Sidsjö Vårdcentrals besöks-parkering och parkering vid entré utanför Sidsjö Kontorshotell.  P-park har tagit över ansvaret för bevakning och kontroll av parkerade fordon.

Vill du ej hyra parkering?
Sundsvalls kommun har fri parkering nere vid bron samt finns parkeringsmöjligheter vid friluftsområdet Sidsjön. Din Tur erbjuder buss nr 3, mer info: 
dintur.se

Inbjudan till Hogia webbavier & felanmälan

Vi skickar en inbjudan till boende att registrera sig i Hogia där du  kan göra felanmälan och se dina webbavier. Du måste ha lämnat en mejladress till oss för att kunna registrera dig där.

Länk till Hogia ID


Studieförbundet Bilda Mitt hyr repetitionslokalerna

Studieförbundet Bilda Mitt hyr repetitionslokalerna, Arthur Engbergs väg 11, av Sidsjö Fastigheter. Det innebär att Studieförbundet Bilda Mitt har huvudansvaret för uthyrning av repetitionslokalerna.
Huvudkontaktperson är 
Jörgen Wessén.
Mejl: jorgen.wessen@bilda.nu
Tel: 060 – 740 40 38 /
072 – 143 37 63